New Profesional Consult 930 x 122

gps_sateliti

Software GPS gratuit pentru iOS si Android

A fost lansat un nou software numit CoPilot GPS. Aplicatia este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android şi este disponibilă pentru a fi descărcată în mod gratuit prin iTunes şi Google Play. CoPilot GPS este un software care le permite utilizatorilor să plănuiască rute şi să exploreze diferite regiuni fără ca o conexiune la internet să fie necesară.

 

Acest lucru este posibil deoarece aplicaţia include toate hărțile 2D de care este nevoie, acestea fiind stocate direct pe smartphone.

De asemenea, prin intermediul Millions of Points of Interest, aplicaţia poate să găsească restaurante, magazine, muzee, hoteluri etc. CoPilot GPS este dotat şi cu o funcţie care îi permite să calculeze trei rute pentru a ajunge la destinaţia dorită. Aplicaţia poate calcula atât rute destinate mersului cu maşina cât şi rute de mers pe jos.

Utilizatorul poate să posteze locul unde se află pe Twitter sau Facebook. De asemenea, aplicaţia are încorporată o funcţie care permite utilizatorului să realizeze căutări pe Wikipedia sau Bing.

Varianta gratuită a CoPilot GPS nu are suport complet pentru navigare utilizând comenzi vocale. Pentru a beneficia de această funcţie, dar şi de hărţi 3D, trebuie să achiziţionaţi CoPilot Live Premium.

Preţul pentru această versiune este în jurul sumei de 97 RON. De asemenea, pentru suma de 33 RON puteţi achiziţiona pe o perioadă de 12 luni o funcţie care oferă update-uri legate de trafic în timp real.

Sursa: Giz.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90