New Profesional Consult 930 x 122

sony-xperia-miro

Sony lanseaza Xperia Miro si Tipo

Sony anunță lansarea a două dintre cele mai noi smartphone-uri din gama Xperia. Este vorba despre Sony Xperia Miro și Sony Xperia Tipo. Cele două dispozitive se încadrează în segmentul low-end al pieței. Anunțul a fost făcut prin intermediul Facebook dar și printr-un videoclip de prezentare.

Aparent, smartphone-urile se adresează utilizatorilor interesați de rețele de socializare, având o interfață care ușurează accesul la serviciile de socializare, dar și acelora care caută un telefon accesibil.

 

Sony Xperia Miro are un design simplu, minimalist și are câteva elemente care aduc aminte de Sony Xperia U, cum ar fi ecranul touchscreen cu diagonală de 3.5 inch. De asemenea, smartphone-ul este dotat cu o cameră foto cu un senzor de 5 Megapixeli și o cameră frontală VGA.

 

Smartphone-ul este dotat și cu un LED care își poate schimba culoarea. Acest fapt semnalează utilizatorului atunci când are apeluri sau mesaje pierdute. Telefonul este dotat cu butoane fizice pentru blocarea ecranului și pentru volum și butoane capacitive poziționate la baza ecranului.
Anuntul pentru Xperia Miro a fost facut prin intermediul unei campanii pe Facebook

Anuntul pentru Xperia Miro a fost facut prin intermediul unei campanii pe Facebook

Telefonul este mai puțin performant decât Xperia U fiind dotat cu un procesor single-core Qualcomm Snapdragon S1 care funcționează la o frecvență de 800 Mhz și utilizează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia Tipo este dotat cu un ecran mai mic decât Miro, cu o diagonală de 3.2 inch de  tip VGA. Smartphone-ul este dotat și cu o cameră foto, care are însă un senzor ceva mai mic, de 3.2 Megapixeli.

La fel ca Miro, Sony Xperia Tip este dotată cu un procesor dual-core care funcționează la o frecvență de 800 Mhz și rulează pe o platformă Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De asemenea, telefonul este disponibil cu suport pentru un singur SIM sau dual-SIM.

Cele două smartphone-uri aduc performanțe modeste însă se așteaptă să compenseze printr-un preț mai accesibil. Încă nu există detalii oficiale în ceea ce privește o dată exactă a lansării și nici în ceea ce privește prețul la care vor fi disponibile. Cele două modele se așteaptă să fie lansate pe piață cândva în următoarele trei luni.

Sursa: Giz.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90