EcoMoto 930×122

star_wars

Star Wars prinde viaţă…

Câţi oare nu s-au jucat, la un moment dat, de-a Războiul Stelelor? Câţi nu şi-au imaginat că luptă cu săbiile laser şi că înving forţele răului sau, dimpotrivă, asigură succesul acestuia (depinde de opţiune)? Iată că acum aceste săbii au devenit realitate, ele fiind produse efectiv de o companie specializată! Wicked Lasers, o companie specializată în dispozitive comerciale cu laser, cum sunt indicatoarele luminoase, a lansat la sfârşitul acestei săptămâni un model de „sabie laser” similar celor folosite în saga SF Star Wars, anunţă Gizmodo.

Anunţul a fost făcut pe data de 4 mai, considerată de fanii peliculei SF drept Ziua Star Wars („mai the fourth be with you”).

Produsul simulează deschiderea şi închiderea sabiei întocmai ca în film, cu ajutorul unei raze lser proiectate din mâner, printr-un tub de sticlă.

Conform companiei, laserul folosit pentru simularea sabiei este periculos, fiind capabil de arsuri serioase dacă nu este folosit corespunzător. Kitul complet costă până la 300 de dolari, dar cel mai ieftin mode costă 99 de dolari.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90