Donaris 930 x 122

toughpad-600

Tableta pe care o scapi pe jos si nu are nimic

Lumea e innebunita dupa gadget-uri de tip smartphone sau tableta, desi nu chiar oricine si le poate permite. Daca insa in cazul unor echipamente clasice, sa le spunem asa, mai poti face ceva cu ele dupa ce cad pe jos, cu o tableta care are un touchscreen sensibil lucrurile stau altfel. Panasonic a rezolvat insa si aceasta problema!

Panasonic a creat tabletele Toughpad A1 si Toughpad B1 care, asa cum spune si numele lor, sunt solide, nu glume: daca iti cad pe jos, nu e nicio problema. Le ridici si le poti folosi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Ambele sunt cu sistem Honeycomb si ar putea fi printre cele mai durabile echipamente pe care le-am vazut vreodata.

Tableta A1 are ecran de 10 inch si functioneaza cu ajutorul unui procesor dual-core Marvell de 1.2GHz cu capacitate de stocare de 16 GB. Se poate face si o extensie de memorie cu ajutorul unui microSD. Ecranul are o rezolutie de 1,024 x 768 pixeli in format 4:3. Are conectivitate LTE sau WiMAX iar bateria – ce poate fi inlocuita – dureaza 10 ore.

Tableta B1 are ecran de 7 inch, dar se stiu mai putine despre ea in momentul de fata. Ambele tablete sunt special create sa reziste la impactul cu solul, mai ales ca nu toti utilizatorii sunt atenti.  Pretul pentru A1 este de 1.299 de dolari iar pretul pentru B1 nu a fost inca facut public.

Ambele tablete vor fi lansate in 2012.

Traducere de pe PC File

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3