Donaris 930 x 122

lenovo-thinkpad-tableta

Tabletele Lenovo intra pe piata romaneasca

Grupul chinez Lenovo lanseaza pe piata romaneasca prima sa familie de tablet PC-uri. Cele trei modele vor fi destinate atat segmentului de business (ThinkPad si IdeaPad P1), cat si consumatorilor finali (IdeaPad K1). Rabletele ar urma sa intre pe piata chiar in aceasta toamna.

Pretul tabletelor, care utilizeaza sistemul de operare Google Android, va porni de la 2.099 de lei pentru modelul IdeaPad K1 si de la 2.059 de lei pentru modelele ThinkPad. Pretul tabletei Thinkpad creste insa la 2.199 de lei pentru modelele cu creion digitizor, iar tastatura optionala costa 449 de lei.

Lenovo este prezenta pe piata romaneasca la nivel de reprezentanta, colaborand cu distribuitori precum Asesoft Distribution, Asbis, Scop Computers sau RHS. Firma distribuie notebook-uri si sisteme desktop all-in-one.

Cea ma bine vanduta gama de produse pe piata locala este cea de notebook-uri ThinkPad destinate segmentului business.

Lenovo este al treilea producator de PC-uri la nivel global, dupa HP si Dell. Compania are venituri de 21 de miliarde de dolari, avand clienti in 160 de tari.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90