930X122 MAIA

yhmess11

Totul despre Yahoo Messenger 11 beta

De curand Yahoo a lansat o versiune beta pentru cel mai cunoscut program de chat. Yahoo Messenger 11 beta poate fi descarcat in acest moment atat de pe pagina oficiala cat si prin intermediul altor site-uri din Romania.

Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui program :

* compatibilitate cu cele mai cunoscute retele de socializare, Facebook si Twitter. In ce consta mai exact aceasta compatibilitate? In primul rand, atunci cand modificati statusul de messenger se schimba automat si statusul de pe Facebook. In plus se creeaza un tweet automat despre starea ta si pe Twitter.

* pe langa functiile deja consacrate de mesaje text, mesagerie vocala, apeluri video, noul messenger ofera utilizatorilor si jocuri interactive direct din interfata programului. Momentan lista cu jocurile disponibile cuprinde: FishVille, Balloono, Draw My Thing, Pool, Happy Harvest si Happy Manor.  Probabil, in curand, isi vor face aparitia si alte jocuri pe care le veti putea juca impreuna cu prietenii si familia.

* posesorii de iPhone si smartphone-uri echipate cu sistemul de operare Android 2.2 au nou motiv de bucurie. Yahoo Messenger 11 permite initierea de apeluri video gratuite si in plus puteti imparti cu prietenii fotografii sau secvente video.

* cu noul messenger va logati pe mai multe calculatoare simultan, iar sesiunile de chat deschise pe calculator sau notebook pot continua fara probleme pe telefon sau alt dispozitiv cu acces la internet.

Yahoo Messenger 11 beta se intaleaza in mai putin de un minut

Pachetul de instalare care se descarca de pe internet are 420KB, iar instalarea propriu-zisa dureaza aproximativ 60 de secunde. Cei de la Yahoo au pastrat in continuare bifate optiunile: Yahoo Toolbar, Yahoo BrowserPlus, Make www.yahoo.com my browser  home page si Make Yahoo! my browser’s default search engine and install Yahoo! Search Protection, optiuni pe care eu personal nu le folosesc deloc. Cand deschideti programul veti observa ca interfata se integreaza mai bine cu ferestrele transparente din Windows 7.
Yahoo Messenger 11 beta

Yahoo Messenger 11 beta compatibil cu Facebook si Twitter

In lista de prieteni apare un nou grup intitulat „Facebook Friends” care cuprinde evident prietenii online de pe Facebook. Odata apasat tabul Y! Updates in locul listei cu prieteni sunt afisate informatii preluate de pe Facebook, Twitter, Yahoo! Pulse si Flickr. Ramane de vazut cati utilizatori vor accepta ca arhiva personala sa fie stocata online, pe serverele Yahoo. Eu prefer sa am acces local la arhiva, din calculatorul personal.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3