New Profesional Consult 930 x 122

ceas_inteligent

În curând pe piață! Ceas inteligent care va putea fi folosit cu Galaxy Note 3!

Începând din 25 septembrie, în 140 de ţări din lume va fi pe piaţă un ceas inteligent pe care îl vom putea folosi cu Galaxy Note 3 şi alte smartphone-uri şi tablete din familia galactică. Ceasul a fost prezentat aseară la târgul de tehnologie IFA Berlin.

Samsung Galaxy Gear îţi afişează nu doar ora într-un mod simpatic, ci se şi „împerechează” cu telefonul tău prin Bluetooth şi îţi afişează notificările sau controlează muzica. Noul gadget este un accesoriu perfect pentru telefonul tău. Acesta vine cu un difuzor, două microfoane şi cameră de 1,9 MP.

Intră în clubul de lux al ceasurilor inteligente, însă reuşeşte să facă mult mai mult decât ele. Galaxy Gear nu poate ţine locul unui telefon, ci doar comunică cu acesta prin Bluetooth. Va putea fi folosit cu noul Galaxy Note 3, lansat tot la IFA Berlin.

Cât despre noul gadget, acesta îţi afişează notificările, controlează muzica şi are o serie de moduri interesante de a afişa ora. Are o carcasă metalică, un ecran Super AMOLED de 1,63 inch, la rezoluţia de 320x320p, şi un procesor single-core Exynos, la 800MHz. Samsung Galaxy Gear va fi disponibil în două variante, cu memorie internă de 32GB sau de 64GB, dar există şi un slot pentru card microSD.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90