930×122 CAPRA 5

macmini-hdmi-03-01-2010

Uraaa!!! Mac mini cu HDMI

Cei de la Apple Insider spun ca in curand Apple va lansa un model de Mac Mini cu HDMI. Si ce daca – o sa-mi spuneti. Ei bine, nu e chiar asa.

Mac mini este cel mai ieftin computer de la Apple, in bani romanesti vreo 2200 de RON. Toata unitatea este un pic mai mare decat un CD, si groasa cam cat 7 CD-uri puse unul peste altul.

Daca Apple scoate un Mac Mini cu HDMI, asta inseamna ca il puteti pune langa televizorul HD de acasa. Are wireless incorporat si bluetooth, si, colac peste pupaza, mai vine si cu o telecomanda. Adica o sa aveti acasa un centru multimedia perfect.

Bine, o sa imi spuneti, dar pot sa imi iau Playstation 3 cu 1200 de RON, XBOX 360 cu 1000 de RON sau o jucarie de la Western Digital cu 400 de RON. Da, dar nu o sa puteti avea un browser de internet precum Firefox perfect functionabil si nici un client de torente precum Miro pentru Mac.

Exemplu de scenariu: te scoli dimineata si in loc sa te uiti la Mircea Badea in reluare, pornesti Miro si vezi ce filme au mai iesit pe piratebay sau pe eztv, le pui la download bandu-ti cafeaua si manevrand mac mini-ul cu mouseul prin bluetooth de pe canapea sau cu iphone-ul (sunt o caruta de aplicatii moca pe Appstore).
Pana iti termini cafeaua citesti stirile de pe hotnews. Pleci la servici sau la scoala si cand te intorci acasa – tot ce ai pus la download e deja descarcat in format HD si te poti uita cu placere in Inalta Definitie la televizorul tau (pe care ai dat pana acum o caruta de bani degeaba ca tot nashpa se vedea – astia de la RDS inca nu au bagat HBO HD in Pitesti).

Si nu uitati, scot cei de la Blizzard – Starcraft 2 – care nu o sa iasa pe console – ci doar pe PC si pe MAC. Eeee, ia ganditi-va, cum e sa joci Starcraft pe diagonala de 106…

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90