930×122 CAPRA 5

Every_suzuki

Van electric de la Suzuki

Era masinilor hibrid se apropie de sfarsit, pe masura ce producatorii se orienteaza tot mai mult catre autovehicule in totalitate electrice. De la masinile mici la masini-van electrice nu mai era decat un pas. Pas pe care l-a facut si compania Suzuki.

Compania Suzuki a dezvaluit deja faptul ca are in lucru un van electric numit Every. Pentru acest model, insa trebuie spus ca jaluzelele se vand…separat. Iar modelul este cat se poate de stilat.

Suzuki a reusit chiar sa ridice stacheta in domeniu. A dezvaluit detalii legate de un prototip electric care deja a starnit multe comentarii. Urmand modelul Minicab i-MiEV de la Mitsubihi, acest van sic este alimentat de o baterie litiu – ion care poate fi incarcata complet in circa cinci ore. Nu are insa autonomie decat pentru 62 de mile.

Este mai grea cu peste 300 de kilograme fata de predecesoarele sale pe baza de carburanti traditionali, dar capacitatea de transport ramane neschimbata.

Suzuki a decis sa trimita, pentru moment, cateva modele – mai precis 13 – catre unii dealeri japonezi, incercand sa testeze piata inainte de lansarea oficiala. Moment al lansarii despre care nu a rasuflat inca nicio vorba…
Traducere din Integrity Exports

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90