930×122 CAPRA 5

1-windows-8-wallpaper

Wallpapere Windows 8

Iată că a apărut o nouă serie de wallpapere pentru Windows 8. Imaginile ar fi trebuit să fie făcute publice la târgul de specialitate de la Barcelona, dar cineva le-a luat-o înainte făcând publice mai multe imagini de fundal şi lockscreen-uri pentru Windows 8.

Legat de aceste imagini ar trebui menţionat că au, în principiu, o temă florală.

Cu toate acestea, printre noile imagini se regăseşte şi peştele Betta, folosit pentru Windows 7, dar de data aceasta cu un design care aduce aminte de interfaţa Metro.wallpaper-windows-8-betta-fishwallpaper-windows-8-img-1wallpaper-windows-8-img-2

De asemenea, trebuie amintit şi faptul că două dintre imaginile de fundal sunt create pentru dual screen, detaliu care ar trăda faptul că Windows 8 are un suport mai bun pentru PC-urile care utilizeaza mai multe monitoare simultan.

Noua versiune Windows se aşteaptă să fie lansată pe piaţă în toamna acestui an. Cu toate acestea, Microsoft pune la dispoziţia entuziaştilor versiunea Windows 8 Consumer Preview.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90