930×122 POSADA 5

aus_92473100

WEBKINO.RO se lansează pe 1 aprilie

WEBKINO.RO, prima platformă online pe care spectatorii vor putea viziona filme româneşti concomitent cu premiera lor în cinematografe, se lansează pe 1 aprilie, iar „Periferic”, în regia lui Bogdan George Apetri, va inaugura seria producţiilor autohtone care vor fi lansate simultan în sălile din România şi pe Internet. WEBKINO.RO va permite vizionarea peliculelor în sistem pay-per-view, prin video-streaming, la o calitate HD excelentă, cu prioritate în localităţile (urbane şi rurale) unde nu mai există săli de cinema.

Pentru prima dată românii vor avea ocazia să vizioneze filme concomitent cu premiera în cinematografe, dar nu numai la noi spaţiul online va aduce noutăţi.

Lansarea simultană a producţiilor în mediul online şi în cinematografe nu mai este văzută ca o incompatibilitate în afară. Tot pe 1 aprilie, Instinct Entertainment, cunoscut pentru „Where the Wild Things Are” şi producţia lui Michael Caton, „Strange Bedfellows” va lansa filmul de animaţie „Little Johnny” la festivalul „Melbourne International Comedy”, iar premiera va fi transmisă simultan online.

„Una dintre provocări este să facem cât mai mulţi oameni să-l vadă atât de devreme încât să vorbească despre el şi lumea să mai aibă ocazia să-l vadă la cinema”, spune David Redmond, directorul casei de producţie australiene.

În 2007 Jackass 2.5 a fost lansat direct pe internet. Apoi filmul a fost lansat şi în varianta pe DVD şi downloadat legal, contra-cost, de pe mai multe site-uri. Jackass 3.5 va fi lansat online pe 1 aprilie. Conform unei declaraţii oficiale lansate în decembrie, Jackass 3.5 va include conţinut nou, cascadorii şi farse nemaivăzute până acum.

Sursa: realitatea.net

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90