Donaris 930 x 122

windows_7

Windows 7 anti piraterie

Microsoft lanseaza un update pentru sistemul de operare Windows 7, denumit Windows Activation Technologies, capabil sa detecteze versiunile piratate si peste 70 de vulnerabilitati de activare cunoscute.
Odata instalat, update-ul protejeaza sistemele utilizatorilor identificând vulnerabilitati deja cunoscute, care le pot afecta experienta PC. Daca sunt intalnite vulnerabilitati de activare, se va emite o alerta oferind optiuni pentru rezolvarea problemei.
Daca utilizatorul nu foloseste o versiune autentica de Windows 7, va fi informat prin intermediul notificarilor ca versiunea care ruleaza pe PC-ul sau nu este autentica, afisand casete de dialog informationale, oferind utilizatorului fie optiunea de a obtine mai multe informatii, fie de a achizitiona o versiune autentica de Windows.
Imaginea de fundal se va transforma intr-un ecran negru, in timp ce aplicatiile si shortcut-urile utilizatorului raman neschimbate. Alertele vor continua sub forma unor remindere si un watermark persistent pe desktop.
Spre deosebire de update-urile anterioare, care atentionau utilizatorul in momentul in care o noua versiune era disponibila, cel de acum verifica PC-urile la fiecare 90 de zile pentru noi vulnerabilitati.
Un alt aspect esential este faptul ca update-ul nu va reduce functionalitatea Windows 7. Chiar daca este gasita o vulnerabilitate de activare, utilizatorii au in continuare acces complet la programe si date, aplicatiile vor functiona in mod normal, iar accesul la informatiile personale va ramâne neschimbat.
In timpul validarii, Windows va descarca cele mai noi „semnaturi” utilizate in identificarea de noi vulnerabilitati de activare. Daca fisierele de baza ale licentei au fost afectate, update-ul are capacitatea de a le restaura, asigurand integritatea copiei Windows a utilizatorului. Desi serverele Microsoft sunt contactate in cazul fiecarei amenintari, informatiile primite de la PC-uri in timpul acestor verificari nu cuprind datele personale ale utilizatorilor.
Update-ul este optional si este valabil pentru toate editiile Windows 7. Acesta va fi disponibil online pe site-ul www.microsoft.com/genuine incepand cu data de 16 februarie si pe Microsoft Download Center incepând cu data de 17 februarie. In cursul acestei luni, update-ul va fi oferit si prin intermediul Windows Update.
SURSA: Microsoft

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90