930×122 CAPRA 5

windows.8

Windows 8, in octombrie

În cadrul discursului principal al conferinţei Worldwide Partner Conference 2012, cei de la Microsoft au anunţat data oficială de lansare a sistemului de operare Windows 8: octombrie 2012. Anunţul a fost făcut de directorul financiar, Tami Reller.

 

Această dată este destul de apropiată de data la care se aştepta lansarea, şi înseamnă că noul Windows va ajunge la noi înainte de sărbători.

„De asemenea, Reller a anunţat că lansarea „Release to Manufacturing” (RTM) va fi la începutul lunii august. RTM este data la care producătorii anunţă că software-ul este gata, şi e pregătit pentru a fi trimis la firmele care produc discuri.

Iar pentru Windows 8, această dată este data la care este pornită şi platforma financiară a aplicaţiilor, pentru ca producătorii de aplicaţii să poată să înceapă să câştige bani. Aşadar, mai este puţin timp pentru a profita de aplicaţiile gratuite ale versiunii de Preview.

Reller a anunţat, de asemenea, că preţul de a face un upgrade către Windows 8 va fi de doar 40 de dolari. Dar această ofertă este valabilă numai pentru cei care deţin deja Windows 7, Vista sau XP pe calculatorul propriu. Upgrade-ul către Windows 8 vă va păstra informaţiile personale, iar dacă sunteţi utilizator de Windows 7, se pot transfera şi setările şi aplicaţiile”, scrie Giz.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90