New Profesional Consult 930 x 122

samsung_youtube

YouTube, 3D pe Samsung Smart TV

Samsung si YouTube continua parteneriatul lor cu o noua “aventura” care se anunta deja pe placul fanilor tehnologiei avansate. Concret, YouTube va oferi in exclusivitate continut 3D pe Samsung Smart TV.

Cea mai populara platforma video din lume va fi integrata in oferta 3D Samsung. In cursul acestei saptamani, YouTube va lansa continut 3D exclusiv pe Samsung Smart TV. Prin intermediul acestei noi aplicatii, YouTube on TV, oricine poate viziona videoclipuri 3D pe un Smart TV.

YouTube foloseste formate video conforme standardelor pentru a permite partajarea de continut 3D la o calitate de 720p HD pe o plaja larga de dispozitive, inclusiv Smart TV-uri, Blu-Ray playere, set-top boxes, telefoane mobile si console de joc.

Platforma YouTube pentru TV a simplificat modul de conectare si motorul de cautare, permitand utilizatorilor sa selecteze mai usor, sa vizualizeze, sa salveze si sa clasifice continutul lor preferat. Serviciul include acum un „profil personalizat” pentru utilizatori, cu recomandari adaptate in functie de interesele lor individuale si in functie de termenii rezultati din cautare.

Pentru al saselea an consecutiv, Samsung a ocupat prima pozitie in industria TV in Europa si la nivel global atat in ceea ce priveste vanzarile de televizoare, cat si cota de piata. In prima jumatate a anului 2011, in Europa, venitul Samsung din televizoare flat panel – inclusiv televizoare LCD si plasma – s-a tradus intr-o cota de piata de 30,7%.
Sursa: Fin.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90