930×122 CAPRA 5

htc-evo-4g

A aparut HTC EVO 4G

Taiwanezii de la HTC au realizat impreuna cu Sprint Nextel, compania din spatele Google Nexus One, primul telefon 4G, denumit Htc Evo 4G, supranumit si HTC Supersonic. Pana in prezent nu au fost anuntate data lansarii pe piata si nici pretul noului gadget.
Htc Evo 4G este dotat cu ecran LCD de 4,3 inchi (110 milimetri), cu 30% mai mare decât iPhone, si are camera de 8 megapixeli cu flash si pâna la 33 de gigabiti de memorie. Noul telefon se poate comporta ca un hub de internet pentru mai mult de opt dispozitive simultan. Gadgetul foloseste software-ul Android 2.1 si procesorul Snapdragon de 1GHz. De asemenea, suporta un transfer de date de pâna la 100 Mbit/s, iar viteza de download este superioara modelelor existente. In plus, telefonul contine camera video de 1,3 megapixeli, capabila sa inregistreze in sistem HD.
Evo 4G va creste competitia de pe piata telefoniei mobile, dominata deja de iPhone de la Apple si Nexus One de la Google. Vestea vine in contextul in care Apple a anuntat deja ca va lansa iPhone-uri cu ecrane mai mari si mai luminoase pentru serviciile video. Samsung Electronics a lansat, de asemenea, noul sau telefon intitulat Galaxy S, care are si el un display mai luminos.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3