New Profesional Consult 930 x 122

ping

Apple a lansat Ping

Apple a lansat reteaua de socializare Ping, dedicata fanilor muzicii. Proiectul este o parte a celei mai recente versiuni a software-ului iTunes. Reteaua de socializare Ping le permite utilizatorilor sa isi construiasca un sistem de prieteni online, similar cu Twitter.

Ping le permite utilizatorilor sa vada fotografii si videoclipuri ale cantaretilor preferati si sa primeasca informatii despre concerte.De asemenea, utilizatorii Ping se pot conecta online cu prietenii pentru a discuta despre albume si cantece si pentru a face recomandari.Ping faciliteaza, de asemenea, realizarea unui playlist alcatuit din melodiile pe care le asculta prietenii unui utilizator.Potrivit analistilor de pe piata, noul serviciu Apple intra in competitie directa cu reteaua MySpace.
Noul serviciu este disponibil prin programul iTunes pe 10 tipuri diferite de computere (Mac si PC), dar si prin aplicatia iTunes pe iPhone si iPod Touch. Peste 1 milion de utilizatori au intrat in noua retea de socializare specializata in muzica a Apple – Ping – in numai 48 de ore de la lansarea oficiala a acesteia de miercuri, scrie agentia AFP. {loadposition emag}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90