Donaris 930 x 122

htc-myst-wp7

HTC cu Windows Phone 7

In general, vestile despre cele mai noi telefoane le aflam din surse neoficiale. Acesta si cazul primului dispozitiv HTC care va avea la baza sistemul de operare Windows Phone 7. Nu se stie deocamdata cum se va numi misteriosul telefon, dar se cunosc o parte din dotarile tehnice.

Asadar, primul telefon HTC cu Windows Phone 7 va avea un touchscreen de 3.7 inch si procesor Snapdragon la 1 GHz. Sub ecran exista trei butoane touch sensitive pentru functiile back, start si search. Camera foto din dotare are o rezolutie de 8 MP.
Surprinzator este ca misteriosul dispozitiv e lipsit de deja clasica tema HTC Sense. Este posibil ca tema sa nu fie deocamdata pregatita pentru Windows Phone 7, dar sa apara odata cu lansarea oficiala. Ar fi pacat ca aceasta sa nu fie inclusa, fie si doar ca o simpla optiune de personalizare. HTC Sense este o interfata excelenta pentru telefoanele cu touchscreen, mult superioara interfetei unor sisteme de operare precum Android sau batranul Windows Mobile.
Sursa: Engadget

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90