930 x122 grota rece

tablet_ipad

iPad, ultima tehnologie marca Apple

Apple a lansat tableta, pe care o numesc iPad, o combinatie reusita intre un laptop si un smartphone. Acesta arata ca un iPhone mai mare, insa stie mult mai multe decat un telefon. Este ideal pentru a naviga pe internet, ecranul fiind suficient de mare pentru a citi cu usurinta orice pagina. Are aplicatii pentru foto, video, email si multe altele. iPad are un touchscreen de 9.7″ ce suporta multy-touch, procesor A4 de la Apple de 1GHz, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, accelerometru, busola digitala. Ei sustin ca bateria tine 10 ore si in standby poate sta pana la o luna.
Noul produs Apple va permite utilizatorilor sa navigheze pe net, sa vizioneze filme, programe de televiziune, sa asculte muzica, sa se joace sau sa citeasca. Deosebirea fata de un calculator clasic sau un laptop este ca iPad este foarte usor si mult mai simplu de folosit. Expertii considera ca pretul de vanzare va fi in jur de 700 de dolari, dar chiar si in aceste conditii, produsul Apple va fi cu siguranta un succes.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3