930 x122 grota rece

nexus_one

NEXUX ONE, telefonul proiectat de Google si HTC costa 529 $

Reprezentantii Google si HTC au scos la lumina, in sfarsit, mult asteptatul Nexus One, si pentru inceput acesta se vinde numai in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore si Hong Kong. Potrivit companiei Google, telefonul va fi vandut in Europa prin Vodafone. Cu toate acestea, telefonul nu se stie daca va ajunge prin aceasta companie si la noi. Oficialii Vodafone Romania ne-au declarat ca este mult prea devreme sa ne gandim daca sau cand gadgetul va ajunge si pe piata autohtona. In prezent, aparatul poate fi cumparat direct de la Google pentru 529 de dolari sau cu 179 de dolari pentru un abonament pe doi ani la T-Mobile.
Nexus One are ca sistem de operare Android 2.1, si un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, 512 MB RAM, card de memorie de 4 GB inclus. Ecranul touchscreen este mai mult decat generos, 3.7 inchi, dar potrivit celor de la engadget.com, la unele aplicatii ecranul este mult mai luminat decat ar trebui. Telefonul mai vine si cu o camera foto de 5 megapixeli. Acesta are o grosime de 11,5 mm si cantareste 130 de grame. Printre lucrurile care au ramas neschimbate fata de precedentul model lansat de Google si HTC, acesta si-a pastrat acelasi design la playerul audio.
Per total, ca design, se pare ca „parintii” telefonului s-au chinuit oarecum sa recreeze reteta succesului pe care a avut-o iPhone-ul. Acestia sunt hotarati sa bata Apple la capitolul telefonie cu propriile arme, cu toate acestea gurile rele spun ca telefonul nu va avea nici pe jumatate succesul iPhone.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90