930 x122 grota rece

kin_two

Noi telefoane de la Microsoft

Dupa succesul iPhone, Microsoft a lansat doua noi modele de telefoane, doua device-uri destinate tinerilor innebuniti dupa social networking, dupa comunicare nestingherita, dupa poze si content video. Noile telefoane inteligente vor fi disponibile din toamna in Europa. Telefoanele, denumite Kin One si Kin Two, sunt proiectate de Microsoft si fabricate de compania japoneza Sharp.

Terminalele se concentreaza pe utilizarea retelelor de socializare on-line Facebook, MySpace si Twitter si permit utilizatorilor sa creeze retele pentru schimburi de poze sau adrese de Internet. Surprinzator, telefoanele Kin nu lasa pe nimeni sa instaleze aplicatii, sa ruleze programe, ori sa joace diverse jocuri.
Ambele modele au interfata de tipul „touch screen”, tastatura si camera foto. Kin One este mai mic, poate fi utilizat cu o singura mana, in timp ce Kin Two are un ecran mai mare, o capacitate de stocare superioara si poate inregistrat clipuri video high-definition. Nimic nu se pierde, totul se stocheaya, aproape tot continutul media al telefoanelor este pastrat pe serverele Microsoft, de unde poate fi accesat prin Internet.
Kin One are un display de 320x240px, o camera foto de 5 megapixeli, 4 GB de memorie interna si inregistrare video la calitate VGA. Kin Two are un display de 480x320px, o camera foto de 8 megapixeli, 8 GB de memorie interna si inregistrare video 720p. Ambele ruleaza cu Nvidia Tegra, au conectivitate 3G, Bluetooth si WiFi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90