930 x122 grota rece

nokia-7270-versace-2

Nokia 7270 Versace

Casa italiana de moda Versace a anuntat lansarea, pentru luna mai, a primului telefon mobil care ii va purta numele. Cu aceasta ocazie, Versace se inscrie in traditia lansata de concurenta si introduce pe piata mondiala o noua linie, aceea a accesoriilor si articolelor de lux de ultima generatie.
Nokia 7270 Versace este un model de telefon cu clapeta, infrumusetat cu ornamente galbene si negre in binecunoscutul stil art-deco al anilor ’20. Linia telefonului este completata prin cureaua de mana decorata cu cristale Swarovski. Fidel stilului Versace, noul aparat va intruni cateva dintre elementele distinctive ale casei, precum pielea si materialele pretioase.
Lansarea oficiala va avea loc luna aceasta, in cadrul Saptamanii Modei Haute Couture de la Paris. Pentru Versace, telefonul mobil este o incercare de a intra intr-o noua arie diferita de cea a hainelor. In ultimii ani, compania colaborat la lansarea de avioane, masini sport si hoteluri sub marca Versace.
Nokia va produce numai 727 de astfel de modele, al caror pret insa va taia entuziasmul multor doritori: 799 Euro. Pentru inceput, telefonul va fi disponibil numai clientilor fideli si numai pe baza de rezervare. Totusi, intregul proiect are ca finalitate un act de caritate, toate profiturile obtinute urmand sa fie donate uneia dintre cele mai mari organizatii de caritate europene si a luptei impotriva SIDA. In plus fata de pretul prohibitiv, aria de distribuire a telefonului este limitata numai pentru Europa. Exista deja posibilitatea de pre-comandare a acestui telefon la adresa www.nokia.at/versace.nokia_7270_versace

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90