EcoMoto 930×122

nokia-kinetic-2

Nokia Kinetic telefonul care se „ridica” cand esti apelat

Ca orice concept, Nokia Kinetic incearca sa impuna o abordare noua. De data aceasta, este o abordare care le va surade in egala masura producatorilor si utilizatorilor. Nokia Kinetic propune un nou sistem de notificare a utilizatorului. In prezent, sistemele de notificare cele mai folosite in cazul apelurilor si mesajelor primite sunt tonurile de apel si vibratiile. Conceptul de fata are o abordare diferita.
nokia-kinetic-3
Kinetic are partea inferioara curbata. Cand esti apelat sau primesti un mesaj, telefonul se ridica treptat „in picioare”. Daca nu vrei sa preiei apelul, nu trebuie decat sa-l impingi usor la loc, iar el, cuminte, se va lipi la loc de masa.
Fiind doar un concept, nu putem stii daca si cand, Nokia sau alt producator va pune in practica aceasta idee. Autorul conceptului, Jeremy Innes-Hopkins, vine doar cu ideea, nu o sprijina si cu o solutie de punere in aplicare. Aceasta fiind treaba producatorului. Cert este ca, daca ar deveni realitate, un astfel de sistem ar fi adoptat rapid de majoritatea utilizatorilor.nokia-kinetic-6{loadposition emag}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3