NOR CURIER 930X122

nokian8

Nokia N8 Symbian3

Nokia incearca sa recupereze din terenul pierdut pe piata smartphone cu sofisticatul N8, echipat cu noul sistem de operare Symbian 3, camera foto de 12MP si stocare interna de 16GB. Nokia N8 introduce o camera de 12 megapixeli cu tehnologie optica de la Carl Zeiss, blit Xenon si un senzor mare, care ofera o calitate comparabila cu cea a unei camere digitale compacte. In plus, Nokia N8 ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza clipuri video la calitate HD si de a le edita cu ajutorul unui program intuitiv, integrat. Nokia N8 va fi disponibil pe anumite piete din al treilea trimestru al anului 2010, la un pret estimativ de 370 de euro, fara taxele si subventiile aplicabile.
N8 are un ecran tactil AMOLED de 3.5 inci (360 x 640), vine cu procesor la 680Mhz, asigura conectivitate HSDPA/Wi-Fi/EDGE, platforma A-GPS in timp ce optica e asigurata de Carl Zeiss. Terminalul este optimizat pentru accesarea retelelor sociale (Facebook, Twitter) si ofera aplicatia Ovi Maps cu navigatie globala auto si pietonala gratuita, care ghideaza utilizatorii catre destinatii si puncte de interes din peste 70 de tari. Nokia N8 ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza clipuri video la calitate HD 720p@30fps si de a le edita cu ajutorul unui program integrat. Nokia N8 ofera acces la servicii Web TV ce includ programe, stiri si divertisment de la posturi TV precum CNN si National Geographic.
Nokia N8 este primul terminal Nokia integrat cu Qt, un mediu destinat dezvoltarii de software care simplifica acest proces si permite implementarea aplicatiilor create pe Symbian si alte platforme software. De asemenea, Nokia a pus la dispozitia utilizatorilor kit-ul Nokia Qt SDK, un kit de dezvoltare software puternic si usor de utilizat, in varianta beta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90