930×122 CAPRA 5

nokia_e5_sky_bluetxt

Nokia – Ovi Maps, Facebook si Twitter

Nokia C3, Nokia C6 si Nokia E5 – ultimele creatii ale specialistilor finlandezi dispun de tastatura Qwerty si ofera acces la o gama larga de conturi de e-mail, comunitati de mesagerie instantanee si retele sociale.
La pretul de productie de doar 90 euro, fara alte taxe, Nokia C3 este primul din gama sa care ofera acces la retele sociale direct din ecranul de start. Utilizatorii pot vizualiza postarile si adauga comentarii, isi pot actualiza status-ul si pot chiar sa eticheteze si sa impartaseasca fotografii si clipuri video pe site-urile de socializare preferate precum Facebook si Twitter. Alte functii includ conectivitate Wi-Fi, camera de doi megapixeli, ecran de 2,4 inci si suport pentru cartela de memorie de pâna la 8GB. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an intr-o varietate de culori precum alb auriu, gri inchis si roz viu.
nokia_c6_white_front_01txt
Nokia C6 este un smartphone bazat pe Symbian ce dispune de ecran tactil de 3,2 inch si tastatura slide out completa. Telefonul ofera acces la continutul Facebook direct din ecranul de start, plus o serie de capabilitati pentru e-mail si retele sociale. Are o camera de cinci megapixeli, cu autofocus si blit si Ovi Maps cu serviciu gratuit de navigatie auto si pietonala. Pretul de productie pentru Nokia C6 este de 220 de euro si va fi disponibil din semetrul al doilea al acestui an.
Nokia E5, cel mai nou terminal din gama Nokia Eseries, este bazat pe Symbian si imbina capabilitati de afaceri cu toate functionalitatile de divertisment destinate retelelor sociale. Nokia E5 ofera acces direct la peste 90% din conturile de e-mail corporative din lume prin Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler. Smartphone-ul va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an la un pret estimativ de 180 de euro, fara taxe si subventii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90