New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Temperaturi neașteptate! Ce surprize ne rezervă vremea

După gerul de săptămâna trecută, vremea ne rezervă surprize.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Meteorologii anunță că în următoarele zile se vor înregistra temperaturi de primăvară, de până la 18 grade Celsius.

Cele mai ridicate valori vor fi în special în zona sudică a țării.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

„Vorbim de valori maxime care duminică se vor situa, în special în regiunile extracarpatice, la valori de peste 15 grade, iar în extremitatea sudică a țării chiar 17 – 18 grade Celsius”, a declarat Elena Mateescu, director general ANM, la Digi 24.

Vom încheia iarna cu temperaturi extrem de ridicate

„Vremea pentru săptămâna 20-27 februarie, iată ultima săptămâna din iarna calendaristică 2022-2023, ne așteptăm să mențină semnalul unor valori de temperaturi în medie peste ceea ce ar fi normal pentru ultima decadă a lunii februarie”, a mai spus directorul ANM.

Vremea la Pitești

Weekend-ul aduce la Pitești temperaturi extrem de ridicate față de normalul perioadei. Mercurul din termometre urcă până la 15 grade Celsius.

Minimele vor fi situate între 6 – 7 grade.

Și în ultima săptămână din luna februarie vom avea temperaturi ridicate. Marți și miercuri (21 și 22 februarie) se vor înregistra 16 grade Celsius la Pitești.

Foto: arhivă ePitești.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3