EcoMoto 930×122

Pitesti

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEŞTI?

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş informează că echipaje ale SMURD au intervenit ieri la 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 4 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Un caz deosebit a fost înregistrat spre seară. La ora 18:37, în urma unei sesizări la numărul de telefon de urgență 112, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiu, pe strada Constructorilor, din cartierul Craiovei, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul II al unui imobil.

Pompierii au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 27 de ani, intoxicat cu medicamente. I s-a acordat primul ajutor medical şi a fost predat unui echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență. În acest caz există suspiciuni de tentativă de sinucidere. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3