NOR CURIER 930X122

fete

Teribil! Ce s-a întâmplat cu fetele răpite!

Teribil! Ce s-a întâmplat cu fetele răpite!

Citiți și: Argeș. Un tată acuzat de ceva ce nu poți gandi! Așa ceva este inacceptabil!

Poliţia Braşov a emis sâmbătă, 12 noiembrie, o alertă națională privind răpirea a două fete, surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani.

Fetele au fost luate, vineri seară, de la domiciliul lor, de un bărbat, prieten al concubinului mamei lor, pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii.

Citiți și: DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ: ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR DE FETE DIN ARGEȘ

Detalii, AICI

Eu bine, Poliția Brașov a încătușat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, un bărbat care le-a răpit pe cele două surori, în vârstă de 10 și 12 ani.

Din investigațiile preliminare, citate de Ziare.com, rezultă faptul că fata în vârstă de 12 ani a fost violată de patru ori, în mașină, de către răpitor.

Sora mai mică a fost, de asemenea, abuzată sexual de același bărbat.

Copilele au fost luate de acasă vineri, la ora 18.00, și au fost salvate de poliție sâmbătă, în jurul orei 17.00, după aproape 24 de ore de calvar.

Agresorul, pe nume Constantin Zapan (42 de ani), a fost condamnat pentru viol în urmă cu aproximativ 10 ani, a făcut închisoare pentru faptele sale, fiind inclus în registrul național al violatorilor.

Foto: Ziare.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • pcc spune:

    daca aveam educatia sexuala in scoli si cineva autorizat sa o predea le ar fi invatat sa refuze sa plece cu oricine indiferent daca era vorba sau nu de concubinul mamei sau mai stiu eu ce dement, probabil nu am mai fi asistat la aceasta nenorocire.. dar in tara in care popii palmuiesc femei si oamenii se trateaza dupa ureche. despre ce vorbim..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90