930×122 CAPRA 5

lalele

19_aprilie_Poze.Simfonie.027

TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE LA SIMFONIA LALELELOR

Ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor se va desfăşura în perioada 11-13 aprilie, aceasta fiind cea de-a 37-a ediţie. Expoziţia dendro-floricolă de bază va fi tot la Casa Cărţii, iar în afara acesteia vor exista standuri de vânzare.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Municipalitatea a luat deja o serie de decizii privind organizarea evenimentului. Astfel, suprafaţa maximă pentru un expozant la Casa Cărţii va fi de 20 de mp, iar cea minimă, de numai 4 mp. Expozanţii care vor avea stand în Casa Cărţii, dar care vor dori să aibă şi stand de vânzare în zona centrală vor beneficia de o reducere cu 50% a tarifelor. Comercianţii pot vinde flori, pomi, material săditor, precum şi unelte de grădinărit.

Tarifele practicate pentru ocuparea domeniului public vor fi de 5 lei pe mp pe zi pentru flori, pomi şi material săditor, iar pentru alte produse, de 15 lei pe mp pe zi.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Termenul limită de înscriere atât pentru expozanţi, cât şi pentru comercianţi este 24 martie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90