Donaris 930 x 122

lalele

19_aprilie_Poze.Simfonie.027

TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE LA SIMFONIA LALELELOR

Ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor se va desfăşura în perioada 11-13 aprilie, aceasta fiind cea de-a 37-a ediţie. Expoziţia dendro-floricolă de bază va fi tot la Casa Cărţii, iar în afara acesteia vor exista standuri de vânzare.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Municipalitatea a luat deja o serie de decizii privind organizarea evenimentului. Astfel, suprafaţa maximă pentru un expozant la Casa Cărţii va fi de 20 de mp, iar cea minimă, de numai 4 mp. Expozanţii care vor avea stand în Casa Cărţii, dar care vor dori să aibă şi stand de vânzare în zona centrală vor beneficia de o reducere cu 50% a tarifelor. Comercianţii pot vinde flori, pomi, material săditor, precum şi unelte de grădinărit.

Tarifele practicate pentru ocuparea domeniului public vor fi de 5 lei pe mp pe zi pentru flori, pomi şi material săditor, iar pentru alte produse, de 15 lei pe mp pe zi.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Termenul limită de înscriere atât pentru expozanţi, cât şi pentru comercianţi este 24 martie.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90