NOR CURIER 930X122

calor

calorifer99

OPERAȚIUNEA „CALORIFERUL”: DATORNICII INDIVIDUALI RĂMÂN FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN PRAGUL IERNII

Termo Calor Confort Piteşti, aflată în subordinea municipalității, a demarat noi acţiuni de sistare a furnizării energiei termice la restanțierii care au încheiate convenţii individuale cu societatea.

Citiți și: SCAD TEMPERATURILE. ANUNŢ IMPORTANT DE LA TERMO CALOR

Au fost constituite echipe formate din angajați ai biroului Marketing şi din instalatori, care vor merge la fiecare consumator restant pentru blindarea caloriferelor. Demersul este posibil din punct de vedere legal pentru că prevederile convenţiilor individuale îl includ. Mai mult, cheltuielile pentru aplicarea acestei măsuri vor fi suportate de consumatorii care au datorii la plata facturilor la căldură și apă caldă.

La Judecătoria Piteşti au fost înregistrate încă 50 de dosare pentru recuperarea penalităţilor de întârziere, atât în ceea ce privește asociațiile de proprietari, cât și agenţii economici.

Citiți și: EXCLUSIV! SE OPREȘTE CĂLDURA ÎN TOT PITEȘTIUL

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3