930×122 CAPRA 5

țigări de contrabandă

Țigări de contrabandă, la vânzare în două magazine din Argeș

Doi argeșeni sunt trimiși în judecată după ce au fost prinși de polițiști comercializând țigări de contrabandă în magazinele pe care le administrau.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

IPJ Argeș transmite într-un comunicat de presă: 

„În ziua de 03 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, conform art. 270 din Legea. 86/2006 – Codul Vamal al României.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 august 2020, un bărbat de 65 de ani, din Hârsești, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Bârla, au fost depistați de polițiști în timp ce dețineau în vederea comercializării, în incinta magazinelor pe care le administrau, peste 1.5000 de țigarete de contrabandă.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv: WordPress.com

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90