New Profesional Consult 930 x 122

droguri

Tineri prinși cu droguri în două cluburi din Pitești

Două persoane care dețineau substanțe susceptibile a fi droguri au fost depistate de polițiștii argeșeni în noaptea de sâmbătă spre duminică (16 spre 17 iulie), în două cluburi din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 16 spre 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Pitești, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.

Polițiștii au verificat două locații de pe raza municipiului Pitești, activitate în urma căreia au fost depistate două persoane, care dețineau asupra lor substanțe cristaline sub formă de pulbere, susceptibile a fi droguri.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Ca urmare a celor constatate, pachețelele cu substanțe au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal conform Legii 143/2000.

De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Pitești și ai Serviciului Rutier Argeș. Ca urmare a abaterilor la regimul rutier, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni cotravenționale, în valoare totală de 4.640 de lei.”

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, împreună cu reprezentanții altor instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, au continuat și în acest sfârșit de săptămână, activitățile preventive, dar și acțiunile de prevenire și combatere a consumului și deținerii de substanțe interzise.

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii au continuat activitățile având ca obiectiv cel al depistării, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, cât și a persoanelor care dețin sau consumă substanțe interzise.

Zilnic, polițiștii rutieri se află pe drumurile publice din județ, efectuând verificări în trafic, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice, folosind în acest sens aparatele RADAR, DrugTest și etilotest.

În acest context, polițiștii argeșeni atrag atenția asupra pericolului reprezentat de consumul de alcool sau de substanțe cu efect psihoactiv, știută fiind influența negativă asupra sănătății, predispoziția spre un comportament reprobabil, dar mai ales implicațiile legale pentru conducătorii auto și nu numai.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Tineri prinși cu droguri? Păi știe toată lumea de unde le procură, unde se întâlnesc, la ce localuri, școli , dar nu se vrea mai mult. Este o linie unde se intersectează interesele. Ca și la ăia cu țigările din piață, sau valutiștii de la Muntenia. Ei sunt peste tot , chiar și peste lege, dar cu acordul tacit și financiar al celorlați.

  • Mihai spune:

    Ce legatura au valutiștii cu drogurile? 🤣🤣

  • Felics ză cat spune:

    Ia ghici?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90