New Profesional Consult 930 x 122

furt

Tineri prinși la furat cablu de telecomunicații. Au ajuns în arest

În noaptea de 06 spre 07 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au prins în flagrant delict trei bărbați de 22, 38, respectiv 22 de ani, toți din comuna Bogați, pe raza localității Dobrești, în timp ce secționau un cablu de telecomunicații, cu intenția de a-l sustrage, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Potrivit sursei, din cercetări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 38 de ani, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras, în noaptea de 07 spre 08 aprilie a.c., 270 m de cablu de telecomunicații, de pe raza localității Dobrești.

De asemenea, cei trei bărbați prinși în flagrant, ar fi sustras, în data de 25 mai a.c., 170 m de cablu de telecomunicații, de pe raza comunei Priboieni.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de lei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Graiul.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90