930X122 MAIA

prognoza meteo

Toamna ne ia prin surprindere! Temperaturile scad radical

Astăzi, Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 12 – 25 septembrie.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Potrivit acesteia, vremea va fi oscilantă. Meteorologii anunță că vor exista perioade în care temperaturile vor fi apropiate de cele normale, dar și episoade de răcire semnificativă și încălzire.

Prognoza meteo în Muntenia

În primele zile (12-14 septembrie) valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei; media maximelor va fi în jurul a 24 de grade, iar cea a minimelor de 10…13 grade.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

În 15 și 16 septembrie vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, astfel că media maximelor va atinge 30…32 de grade, iar minimele vor fi în general de 15…17 grade.

Ulterior, răcirea vremii va fi treptată dar semnificativă, astfel în perioada 19-22 septembrie, media regională a maximelor va scădea spre 18…20 de grade, iar a celor minime la 7…8 grade.

Spre finalul intervalului se întrevede o încălzire ușoară, până spre maxime termice în jurul a 22 de grade și minime de 10 grade.

Trecător va mai ploua în primele două zile ale intervalului, însă probabilitatea pentru ploi pe arii mai extinse va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie.

Vremea la Pitești

Pe parcursul acestei săptămâni se întrevede o nouă încălzire a vremii, astfel că, joi – 15 septembrie, mercurul din termometre va ajunge până la 30 de grade Celsius.

Din weekend, vremea începe să se răcească. Temperaturile vor scădea sub 20 de grade.

Vremea se va răci semnificativ în perioada 19 -25 septembrie, când temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 15 -19 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între 7-8 grade.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3