930 x122 grota rece

emag

Top 3 trenduri de poșete pentru colecția de primăvară 2023

Sosirea primăverii și a noilor trenduri care vin odată cu aceasta nu trebuie să însemne neapărat o garderobă complet nouă.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Noi credem că ar putea însemna doar că este timpul pentru a ne achiziționa noi accesorii. Dar nu orice accesorii, ci vorbim despre acele piese care oferă dimensiune ținutelor și care nu trebuie să lipească din garderoba niciunei femei: gențile.

Cu toate că această varietate de genți de damă este disponibilă în toate formele, culorile și dimensiunile, nu înseamnă că a cumpăra o nouă geantă este o decizie ușoară. O geantă de mână poate avea o anumită greutate deoarece poate complimenta sau poate ruina o ținută. Așadar, dacă vă întrebați care geantă este cea mai bună, cea mai la modă pentru a fi purtată în noul an, suntem aici pentru a vă împărtăși cele mai importante trenduri din 2023.

Citiți și: Cea mai versatilă bluză de sezon pentru bărbați și cum să o asortați

De la stilurile distopice care se infiltraseră pe podiumurile de modă la începutul anilor 2000 și până la întoarcerea la minimalism din 2015, a fost un parcurs anevoios. Moda este într-o continuă mișcare și evoluție, această industrie având un ritm propriu. Dar oare ce ne-a pregătit sezonul acesta? Ei bine, pentru sezonul de primăvară 2023 există o serie de alegeri mai practice, împreună cu alte tendințe mai fanteziste care merită încercate și pe care le vom analiza în cele ce urmează.

Piese pentru totdeauna

Influența combinată a nucleului clasic (garderobe tip capsulă) și a cumpărăturilor conștiente îi fac pe mulți oameni să graviteze spre calitate în detrimentul cantității. Și cu siguranță nu este o coincidență că mărcile s-au scufundat înapoi în arhivele lor pentru a reînvia piesele emblematice ale trecutului care au trecut testul timpului – de la geanta Guess, inspirată de moda anilor ’90, până la poșeta minusculă rămasă emblematică.

Astfel, fie că ești interesată de o achiziție/investiție care să dureze o viață sau în căutarea unei poșete retro, o geantă Guess neagră, elegantă este una dintre cele mai inteligente tendințe de care trebuie să ții cont în acest sezon.

De asemenea, utilitatea futuristă este o estetică majoră a stilului în acest an, iar gențile urmează și ele exemplul. Odată cu creșterea popularității pantalonilor cargo, cu un număr impresionant de buzunare, vine o varietate de poșete practice care să li se potrivească. Astfel, gențile acestui sezon tind ca, pe lângă să fie estetice, să ofere și mai mult spațiu de depozitare, fermoare și buzunare interioare și exterioare pentru a fi cât mai practice cu putință.

Structuri și forme grandioase

Calea spre găsirea stilului tău personal în acest an s-ar putea să nu vină neapărat sub forma unei linii drepte, iar acest lucru se extinde inclusiv la gențile de mână. Formele arhitecturale ar putea adăuga structură haosului garderobelor noastre în acest sezon.

Așadar, una dintre tendințele primăverii prezintă genți voluminoase, cu mai multe linii curbe care să confere fluiditate și flexibilitate look-ului tău. Și pentru că de cele mai multe ori când ne gândim la o geantă voluminoasă, avem în minte geanta shopper, aceasta ar putea suferi anumite modificări pentru a se menține în trend. Acest tip de geantă, precum geanta Guess, nu este menită să fie purtată pe umăr sau să fie atârnată de cot, ci este confecționată pentru a fi manevrată cu grijă, fiind ținute în mână; cu excepția cazului in care atașezi o curea de umăr mai lungă.

Materiale strălucitoare și genți cu personalitate

Energia vestimentară pe care trebuie să ne-o însușim în 2023 este aceea de a ne îmbrăca pentru a străluci. De când moda și-a revenit strălucitor în cazul multor designeri, toate casele de modă au preluat acest trend. Prin urmare, când vorbim despre garderobele proprii, suntem obligate să continuăm petrecerea optimismului cu tot ce strălucește: materiale metalice, paiete și detalii strălucitoare din belșug.

Țesăturile materialelor sunt probabil cele mai importante în momentul în care alcătuim o ținută și nu trebuie să ne fie frică să ne jucăm cu ele. O multitudine de tipuri de piele de origine animală, precum și alternativele vegane și țesăturile de puf se numără printre gama de materiale alese atent pentru a formula moda acestui an.

O altă regulă a acestui sezon este acceptarea genților cu personalitate. De obicei, persoanele cu personalitate vibrantă sunt cele care poartă acest tip de genți și pentru prima dată după mulți ani, sunt încurajate și de marii designeri de modă. Astfel, materialele și tăieturile îndrăznețe se vor regăsi chiar și pe clasica geantă Guess pentru acest an este despre transformare și acceptare.emagBineînțeles, cele mai bune tendințe de încercat sunt cele care ni se potrivesc Nu există nicio regulă magică sau un număr optim de genți pe care ar trebui să le deținem. Trebuie doar să ținem cont de noi și de felul în care ne place să ne exprimăm și de faptul că moda este ciclică și mereu vor reveni trenduri din trecut. Să ne bucurăm deci de o primăvară plină de culoare, experimentare și personalitate!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA