New Profesional Consult 930 x 122

emag

Top căni care îți fac viața mai ușoară și cum să le alegi pe fiecare

Top căni care îți fac viața mai ușoară și cum să le alegi pe fiecare

Top căni care îți fac viața mai ușoară și cum să le alegi pe fiecare

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Probabil că rare au fost momentele când ai stat cu adevărat și te-ai gândit la cât de mult te ajută cănile. Vorbim despre orice tip de cană, fie ea mare, mică sau de orice fel.

Într-o lume plină de agitație și de alergătură, o cană de ceva îți aduce relaxarea mult dorită. Indiferent dacă ești consumator de cafea, de ceai sau chiar de apă, cănile au intrat deja în rutina și experiențele tale de zi cu zi.

Citiți și: Cea mai versatilă bluză de sezon pentru bărbați și cum să o asortați

Gândește-te puțin la cum decurge o zi normală din viața ta, de când te trezești și până te bagi înapoi la somn, în dormitor. De câte ori te lovești de câte o cană în decursul unei zile normale?

Trei exemple

Păi să luăm trei exemple. Cum te trezești de dimineață, iei cana filtrare apă pentru a bea acea gură de apă fix de după trezire. După ce te revigorezi și te dezmeticești puțin cu ajutorul cănii de filtrare apă, intervine în scenă colecția de căni de cafea.

Îți bei cafeaua de dimineață, după pleci voios la birou unde ce să vezi, dai iar de o cană, de data asta de cana personalizată pe care ți-au dat-o colegii cadou și pe care scrie „Cel mai bun angajat”. Iar astea sunt doar trei exemple în care te lovești de căni într-o zi obișnuită.

Însă, cănile nu au doar rol practic, ci și estetic și social. Atunci când cumperi o cană pe care să o expui mândru în bucătărie, vrei ca ea să fie plină de culori, de modele sau să aibă ceva special.

Când te trezești de dimineață și vrei să îți torni cafeaua în ceva, ar fi de preferat ca acel ceva, în cazul nostru o cană de cafea, să aibă un model vesel, poate așa îți transmite și ție starea, ca să începi ziua bine.

Pe lângă rolul estetic, mai avem și rolul social pe care îl au cănile. Când vrei să te vezi cu niște prieteni cu care nu te-ai mai văzut, vă vedeți la o cană de cafea sau de ceai.

Nu mai zăbovim, așa că o să continuăm să vorbim despre trei tipuri de căni și cum să le alegi. Așa că, de oriunde citești acest articol, fie cafenea sau de pe scaun din bucătărie, fă-te comod pentru că s-ar putea să îți mărești colecția de căni de acasă cu cel puțin încă una.

Cana de filtrare apă

Dacă îți surâde ideea de a avea un dispozitiv care este nemuritor, poate să se potrivească cu restul bucătăriei și te ajută să și economisești bani, ai găsit ceea ce căutai. Așa e, vorbim despre cana de filtrare apă care este o invenție care ajută pe atât de multe planuri.

Dacă te-ai săturat să cari bidoane de apă, pe care după ce le golești, le strângi prin bucătărie și îți strică peisajul, ai putea încerca o cană de filtrare apă. Este foarte simplu de folosit, este de mici dimensiuni și după cum îi spune și numele, filtrează apa.

Modul ei de funcționare este unul extrem de simplu. Ai nevoie de un filtru special pe care poți să îl cumperi de aproape oriunde și de apă de la chiuvetă. Torni apa de la chiuvetă printr-un spațiu al cănii, iar după aștepți ca ea să se filtreze. După ce s-a filtrat este bună de turnat în pahar și de băut. Atât de simplu și de rapid. Singurul cost pe care o să îl ai, vor fi filtrele de apă care vor costa mult mai puțin comparativ cu apa consumată într-o lună.

Cana de cafea

Dacă te declari un cafegiu convins, probabil că ai acasă diferite aparate de preparare a cafelei, filtre, prese pentru cafea sau măcinătoare. Cu toate astea, majoritatea lumii nu acordă atât de multă atenție cănilor de cafea.

Dacă și tu preferi să îți bei cafeaua în orice cană, îți punem următoarea întrebare. Nu vrei ca băutul cafelei să fie un întreg ritual? Ai petrecut ceva timp să îți prepari cafeaua, nu merită și ea să fie servită într-o cană pe măsura gustului delicios pe care îl are? Noi credem că da. Așa că îți recomandăm niște cești de cafea micuțe, elegante și dintr-un material fin.

Dacă totuși ești o fire mai dezinvoltă, poți alege să îți bei cafeaua dintr-o cană cu modele amuzante pe ea sau în culori aprinse. Așa primești doză dublă de energie, atât de la cafea, cât și de la cană.

Cănile personalizate

Ultimul tip de căni sunt cele personalizate. Cănile personalizate sunt o idee de cadou excelentă pentru acel prieten din grup care este mereu pus pe glume, dar care adoră să și bea cafele sau ceaiuri.

Dacă are un hobby sau un tic verbal, poți să apelezi la o cană personalizată cu poza lui sau cu ticul verbal imprimat pe cană.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3