New Profesional Consult 930 x 122

ancom

Toți cei care au abonament de telefonie mobilă trebuie să știe asta

Toți cei care au abonament de telefonie mobilă trebuie să știe asta

Citiți și: MĂSURĂ OFICIALĂ LA POȘTĂ

Furnizorii de servicii de comunicații electronice au posibilitatea de a modifica unilateral contractele încheiate cu utilizatorii finali.

Dar și aceștia din urmă pot denunța înțelegerea, fără plata unor penalități, în cel mult 30 de zile de la notificare, dacă nu acceptă noile condiții.

Informația este oferită de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Singurele situații în cazul modificării unilaterale a contractului în care utilizatorii finali, în mod excepțional, nu pot denunța contractul fără penalități sau despăgubiri sunt:

Toți cei care au abonament de telefonie mobilă trebuie să știe asta

-cele de natură pur administrativă și care nu au niciun efect negativ asupra utilizatorului final (de exemplu modificări ale datelor de contact ale furnizorului);

-atunci când acestea sunt impuse prin efectul legii;

-când acestea sunt exclusiv în beneficiul utilizatorului final (cum ar fi includerea unor beneficii suplimentare în pachetul de servicii achiziționat).

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • tanase dinu spune:

    fac ce vor într-un stat condus de niste imbecili cu diplome doctorale copiate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90