Donaris 930 x 122

circulatie

TRAFIC DE COŞMAR LA PODUL VIILOR!

Circulaţia rutieră în zona Podul Viilor din Piteşti se desfăşoară tot mai dificil, din cauza lucrărilor de construire a pasajului rutier aerian.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Lucrările sunt abia la început, iar răbdarea şoferilor este din nou pusă la grea încercare înm zona respectivă, după ce au fost făcute lucrări de reabilitare a podurilor peste Argeş şi Râul Doamnei. Ca şi în cazul podurilor, lucrările de construire a pasajului rutier se fac cu bani europeni.

Problema este că în zona respectivă este principala „poartă” de acces în Piteşti de pe centura ocolitoare a municipiului şi dinspre Mioveni şi Topoloveni, aşa că aglomeraţia este foarte mare. În special sub podul de cale ferată este un adevărat haos, şoferii circulând mai mult în baza instinctului decât a regulilor din Codul Rutier.

Citiți și: Probleme pe Autostrada A1! Circulația este restricționată

Ca haosul să fie şi mai mare, lipsesc şi semnalizările. Cele mai mari probleme sunt la orele de vârf.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3