930 x122 grota rece

Arges

TRAFIC ÎNGREUNAT ÎN ARGEŞ

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că în judeţul Argeş se desfăşoară mai multe lucrări de reparaţii în carosabil care vor conduce la un trafic îngreunat, îndemnând şoferii să circule cu atenţie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Astfel, până în data de 15 octombrie 2016 pe strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 şi pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare. Circulaţia rutieră pe segmentul de drum DN7 – ieşire pasaj către A1 se desfăşoară pe câte o bandă, în ambele sensuri (segmentul de drum fiind alcătuit din patru benzi), pe porţiuni de 150 de metri.

De asemenea, până în data de 16 octombrie 2016, pe DN65 Pitești – Slatina, la kilometrul 109, în zona localității Albota, se execută lucrări de reparații la un pod. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se desfășoară pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3