930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN PITEŞTI

Trafic restricţionat în Piteşti. Primăria Pitești participă în perioada 16-22 septembrie 2018 la cea de-a XVII-a ediție a Săptămânii Mobilității Europene.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Tema din acest an, “Combină și deplasează-te!”, promovează soluțiile de mobilitate partajată, mai exact invită oamenii să combine modalități diverse pentru a ajunge la destinație, cum ar fi folosirea transportului public urban, deplasarea spre și de la serviciu cu același mijloc de transport a mai multor angajați care locuiesc în aceeași zonă sau folosirea mijloacelor de deplasare nepoluante.

Pentru a marca acest eveniment, organizat de Comisia Europeană în peste 2.000 de orașe europene, Primăria Pitești va restricționa traficul auto pe una dintre străzile din municipiu, cu scopul de a o pune la dispoziție celor care doresc să folosească mijloace alternative de deplasare (role, trotinete, skateboard-uri).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Astfel, sâmbătă, 22 septembrie 2018, în intervalul orar 9:30-12:30, circulația auto pe strada Costache Negri pe tronsonul cuprins între zona Târgul din Vale și parcarea Bowling va fi restricționată astfel:

-dinspre zona Podul Viilor către Târgul din Vale: pasarela Podul Viilor – strada Costache Negri – podul de cale ferată (strada Gheorghe Șincai intersecție cu strada Sf. Vineri) – strada Gheorghe Șincai – sens giratoriu Târgul din Vale – strada Târgul din Vale

-dinspre Târgul din Vale către zona Podul Viilor: strada Târgul din Vale – sens giratoriu Târgul din Vale – strada Gheorghe Șincai – sens giratoriu strada Costache Negri. (Foto: strada Costache Negri)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90