EcoMoto 930×122

Pitesti

TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN PITEŞTI, APROAPE DE COLEGIUL „ZINCA”

Traficul este restricţionat în momentul de faţă pe o stradă din Piteşti care face legătura între bulevardul „Republicii” şi strada „Egalităţii”, chiar în dreptul Colegiului Naţional „Zinca Golescu”. Este vorba de strada „Doina şi Ion Aldea Teodorovici”, pe care se lucrează la reţeaua subterană de gaze. Aproape toată strada a fost brăzdată de un şanţ care să le permită muncitorilor să ajungă la conductă şi să remedieze deficienţele.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Lucrări similare, dar de o mai mică anvergură, se fac şi pe strada paralelă acesteia, „Unirii”, la câteva zeci de metri distanţă, şi în zona pasajului Magnolia. Şoferii trebuie să circule cu atenţie pe străzile respective, iar în anumite momente traficul este chiar interzis.

Din acest motiv singura opţiune pentru şoferii care vor să treacă de pe bulevardul „Republcii” pe strada „Egalităţii” este să facă un ocol destul de mare, pe la sediul Finanţelor Publice, pe o alee situată între parcarea instituţiei şi un parc din apropiere.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90