930X122 MAIA

deces

Tragedie în Argeş: Elevă de 16 ani, decedată în timpul orelor, la şcoală

Elevă decedată în timpul orelor, la o şcoală din Costeşti, judeţul Argeş. În jurul orei 09.15, medicii au intervenit de urgenţă, fiind anunţaţi că o adolescentă în vârstă de aproximativ 16 ani, a leşinat.

Citiți și: Tragic! Și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că soţul şi fiul i-au murit!

Fata a fost găsită în stop cardiorespirator şi resuscitată de către un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Argeş.

Din nefericire, manevrele nu au dat rezultat şi aceasta a murit. Sunt investigaţii în curs cu privire la împrejurările care au condus la deces şi se are în vedere istoricul medical al adolescentei. Anterior leşinului, tânăra acuza dureri puternice de cap.

Citiți și: Pitești. Un profesor universitar – avocat de succes și fost judecător – a murit!

Eleva a mers la toaletă, unde ar fi căzut. Medicii au preluat-o cu manevre de resuscitare în curs şi au transportat-o la cea mai apropiată unitate medicală, anume Spitalul Costeşti.

Aici, din nefericire, s-a declarat decesul.

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

 • Texi spune:

  Vaccinata de curand cumva?
  Tinerii de 16 ani nu mor din picioare…

 • Mario spune:

  Sau poate moarta de covid din cauza dobitocilor care nu vor sa se vaccineze ?

 • Maxi spune:

  Si de la vaccin cine a mai murit de poti sa intrebi mizeria asta, cal de tanc?

 • A spune:

  Dobitoci? Dobitoci sunt cei care nu vor sa se informeze si care nici la ora actuala sunt stiu ca atat pers vacc cat si cele nevacc iau si transmit boala la fel de usor. Si la conferinta FDA s a mentionat acest fap, cu date si grafice.

 • Filip spune:

  Mario – de covid nu faci atac cerebral sau atac de cord. Ești prea prost să înțelegi asta.

570×90 MAIA