930×122 CAPRA 5

doliu

doliu

Tragedie în lumea sportului! A murit la doar 27 de ani

Tragedie în lumea sportului! A murit la doar 27 de ani

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Fostul jucător și antrenor de minivolei, Paul Cămui, a încetat din viață la vârsta de doar 27 de ani.

Acesta a făcut parte din Clubul CSM Constanța și a contribuit decisiv la promovarea echipei constănțene la promovarea în divizia A în anul 2021, potrivit jurnalul.ro.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Foto: jurnalul.ro

Anunțul a fost făcut de Clubul CSM Constanța:

Tragedie în lumea sportului! A murit la doar 27 de ani

„Lumea voleiului şi a celor de la CSM Constanţa este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător şi apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanţa în sportul de performanţă.

Paul a făcut parte din echipa Constanţei care a promovat în Divizia A1 masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1. Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanţa, unde avea sub îndrumare primii paşi ai viitorilor campioni ai Constanţei, la mini volei.

Suntem alături de toţi cei care îi vor simţi pierderea, lipsa sa, zâmbetul său şi preluările de pe terenul de volei.

Ne vei lipsi, Paul! Condoleanţe familiei!”, este mesajul CSM Constanţa.

Paul Cămui a făcut parte şi din lotul României la Universiada din 2017, iar în carieră a mai jucat, între alte echipe, la CSM Bucureşti şi Universitatea Cluj, mai notează sursa citată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90