Donaris 930 x 122

accident mortal

Tragic! Copil de un an jumătate omorât de mașina Poliției

Tragic! Copil de un an jumătate omorât de mașina Poliției

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

O tragedie fără margini s-a petrecut în această după amiază!

Un copil de un an și cinci luni a fost accidentat mortal de o mașină a Poliției.

Citiți și: Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

Cei doi polițiști își exercitau atribuțiile de serviciu.

Nenorocirea s-a petrecut în timp ce agenții au plecat de pe loc cu mașina.

,,Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, din primele date rezultând faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc, ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an și 5 luni.

Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță.

Tragic! Copil de un an jumătate omorât de mașina Poliției

Polițistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în conformitate cu prevederile legale raportate la specificul particularității evenimentului.”, transmite IPJ Brăila, potrivit infobraila.ro

,,Eram toţi afară.

Am dus un băiat de trei ani în casă şi pe el l-a luat Poliţia la roata şi l-a dus de la poarta până mai încoace“, a declarat mama copilului, mai notează sursa citată.

Tragedia s-a petrecut în această după amiază, în Brăila.

Foto: infobraila.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ștefănescu spune:

    Părinții au o mare vină. Unii dintre ei, niște … lasă copii să se joace în stradă. Nu mai încap în case și curți, stau în stradă. Aceeași situație e pe strada unde locuiesc, e iminent să se producă un accident. Părinți …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3