Kaia 930 x 120

deces

Tragic! O fetiță de 15 ani a murit după 2 stopuri cardio-respiratorii succesive!

Tragic! O fetiță de 15 ani a murit după 2 stopuri cardio-respiratorii succesive!

Citiți și: News Alert: Doliu în Argeș! A murit un cunoscut avocat

Un caz șocant a avut loc ieri, 18 ianuarie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Satu-Mare. O fată de doar 15 ani a murit după două stopuri cardiorespiratorii succesive.

Iată ce comunică reprezentanții spitalului:

Citiți și: Un spital important din Argeș, anunț de angajare!

„În data de 18.01.2023, ora 15.21 s-a prezentat la UPU o minoră în vârstă de 15 ani cu următoarele semne de detresă cardio-respiratorie: slăbiciune, paloare, tahicardie, saturaţie oxigen 88%.

A fost preluată de echipa de Urgenţe majore şi intubată, primele investigaţii pledând pentru un cord pulmonar acut şi suspiciune de tromboembolism pulmonar, motiv pentru care se recurge la manevra de tromboliză.

În ciuda eforturilor conjugate ale echipei multidisciplinare (pediatru, cardiolog, terapie intensivă) de susţinere a funcţiilor vitale, starea generală a pacientei se alterează galopant, survenind un stop cardiorespirator resuscitabil.

La aproximativ 30 minute, ora 19,10 intervine decesul, urmare a celui de-al doilea stop cardiorespirator, din păcate, iresuscitabil de această dată”.

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3