Donaris 930 x 122

    transfagarasan_curbe

    Transfăgărășanul va fi închis! Află când!

    Transfăgărășanul are un regim special. Prin propriul său regulament de funcționare, drumul este închis an de an pe toată durata anotimpului rece și până la sfârșitul lunii iunie.

    Deși, de-a lungul timpului, au existat propuneri în acest sens, autoritățile nu au găsit soluții tehnice și nici banii necesari pentru ca Transfăgărășanul să poată fi folosit și pe perioada iernii și a primăverii. Condițiile meteorologice nefavorabile, specifice zonelor montane, îl fac în continuare impracticabil 8 luni pe an!

    Prin urmare, și în acest an drumul național 7 C Transfăgărășan va fi închis circulației vineri, 1 noiembrie, urmând să fie redeschis abia pe 30 iunie anul viitor. Sectorul de drum care va fi închis circulaţiei este de la kilometrul 104, zona Piscu Negru din judeţul Argeş, până la kilometrul 130+800, cabana Bâlea Cascadă din judeţul Sibiu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3