New Profesional Consult 930 x 122

bloc locuințe sociale

Transformare totală în Pitești. Locuințe sociale noi-nouțe în oraș

Transformare totală în Pitești. Locuințe sociale noi-nouțe în oraș

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Căminul C3 – Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima” a fost transformat în clădire de locuințe sociale.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 8.199.570 lei fără TVA.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Conform proiectului, au fost realizate 55 de garsoniere și 4 apartamente:

,,Transformarea Căminului C3 – Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima” în clădire de locuințe sociale a fost finalizată, recepția lucrării fiind efectuată astăzi, 28 august 2023.

Proiectul a fost finanțat în cadrul Programul de construcții de locuințe sociale, valoarea totală a lucrărilor fiind de 8.199.570 lei fără TVA, din care valoarea eligibilă nerambursabilă a fost de 6.993.778,09 lei cu TVA. Lucrările au fost executate de către Asocierea PROINSTAL PIPE S.R.L. (lider asociere) și SILVORA TERA S.R.L. (asociat).

Transformare totală în Pitești. Locuințe sociale noi-nouțe în oraș

Oportunitatea de finanțare oferită de Programul de construcții de locuințe sociale conform Legii nr. 114/1996, derulat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a fost valorificată de către Municipiul Pitești prin depunerea unei cereri de finanțare pentru obiectivul de investiții „Transformare Cămin C3 – Liceul Tehnologic „Dimitrie Dima”, în clădire de locuințe sociale”.

Proiectul  s-a implementat cu scopul de transformare a clădirii existente într-o clădire de locuințe sociale cu toate funcțiunile unei astfel de clădiri, respectându-se standardele legale din legea locuinței.

Proiectul implică: intervenția majoră asupra imobilului existent în toate componentele sale: compartimentări și închideri, finisaje, izolații și învelitoare, elemente structurale și instalații de toate tipurile ale clădirii (și ale incintei), amenajări exterioare și împrejmuire. Toate lucrările proiectate au avut ca scop asigurarea punctuală și generală a respectării normelor și normativelor specifice lucrării proiectate și aducerea elementului în sine, cât și a ansamblului constructiv respectiv în cadrul limitelor și cerințelor normate. 

Conform proiectului, au fost realizate 55 de garsoniere și 4 apartamente.”, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Robert spune:

    Domnule Primar Gentea speram noi locuitori cartierului Razboieni să nu aduceți și să repartizați locuințe sociale persoanelor de etniei Roma pentru că avem destui în blocul G1. Cu aleasă considerație !

  • Gicu spune:

    Este un targ/deal aici: locuintele sociale se fac pentru persoane cu venituri mici și membri mulți. Ei rămân cu utilitățile neplătite și le plateste Primăria (ii iartă!). În compensație ei votează ce li se spune!!

  • Anonim spune:

    Dați locuințe pe nașpa iar cei care au nevoie cu adevărat nu le dați că nu au de unde ” sari ” cu banul. Sunt vecini cărora le-ați aprobat schimbul de locuință și nu au probleme cu locuința, dar eu care mă confrunt de ani buni nici nu mă băgați în seamă. Citiți mesajele pe care vi le-am trimis.. Al naibii cine vă mai votează. Nici pe mamaie nu o mai l-as.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3