NOR CURIER 930X122

basarabia

Transformarea zonei Pitești Arena: Aproape 900 000 € investiție!

Transformarea zonei Pitești Arena: Aproape 900 000 € investiție!

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Lucrările de modernizare de pe strada Basarabia din Municipiul Pitești au fost finalizate.

Astăzi, 25 ianuarie 2024, a avut loc recepția lucrărilor care fac parte din obiectivul de investiții ,,Reabilitare stradă Basarabia”.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Principalele aspecte ale modernizării includ:

 – Reabilitarea carosabilului: O suprafață de 14.830 de metri pătrați a fost complet reabilitată

 – Reabilitarea trotuarelor: Cu o suprafață de 2.601 de metri pătrați, trotuarele au fost aduse la standarde moderne.

 – Execuția canalizării pluviale: O lungime de 240 de metri de canalizare pluvială a fost implementată, contribuind la gestionarea eficientă a apelor de ploaie și prevenirea posibilelor probleme legate de inundații.

Transformarea zonei Pitești Arena: Aproape 900 000 € investiție!

 – Montarea rigolei carosabile: O rigolă carosabilă a fost instalată pe o lungime de 53 de metri, îmbunătățind sistemul de drenaj al apei de pe carosabil.

Valoarea totală a contractului pentru aceste lucrări de modernizare s-a ridicat la 4.236.407,07 lei, fără TVA.

Vă reamintim că urmează să se supună la vot în ședința de astăzi a Consiliului Local un proiect de hotărâre inițiat de primar privind amenajarea unor locuri de parcări cu plată pe strada Basarabiei și în curtea interioară a Complexului Fortuna.

Pe strada Basarabiei ar urma să fie amenajate un număr de 91 de locuri de parcare.

Amănunte puteți re (citi) în materialul realizat de ePitești, AICI: – Modificări importante în parcările din Pitești: Zonele gratuite devin cu plată – 

Foto articol: Facebook/Primaria Municipiului Pitesti

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Adi spune:

    stalpisorii reflectorizanti ar mai trebui si ei stersi de praf ca altfel sunt total inutili si numai in zona arena ci si cei ce uraca spre targ .

  • Gogu gogu spune:

    Deja lipsesc stâlpișori. La recepție nu sa văzut că lipsesc cel puțin 10 stâlpișori? De ce nu a-ti pus poza cu ei lipsa? Plus că sunt foarte murdari de la nisipul care sa dat pe zăpada.

  • Geo spune:

    Cred ca era bine nisip, eu cred ca dau cu nori, nu cu antiderapant. Referitor la vopsea sau stâlpișori, de duzina ieftini la cumparat scumpi la vanzare în contract.De, sa mai rămână și pentru ” gura lor”… Orașul nostru e lipsit de vegetație în fiecare zii este îmbogățit cu betoane pe care se așează praful care provoacă atâtea alergii . străzile se spala din joi în Paști. în tarile civimizate se da soluție antiinghet nu cu nisip care face praf și noroi. Da ce sa mai zic , ca o sa ziceți ca fac politică, dar l Pitesti jucam doar cartea roșie…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3