New Profesional Consult 930 x 122

dga

Trei ofițeri ai DGA, recompensați astăzi!

Trei ofițeri ai DGA, recompensați astăzi!

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Trei ofițeri ai Direcției Generală Anticorupție au fost astăzi recompensați, cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, au fost acordate Embleme de onoare și Placheta de onoare pentru cei trei ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție.

Citiți și: Pitești. Gala Premiilor FILSTREET: Eveniment cultural important, la nivel național!

Cei trei angajați MAI care au primit distincții s-au remarcat în ultimul an pentru activitatea desfășurată.

,,Trei ofițeri din cadrul DGA, recompensați pentru activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Ministerului Afacerilor Interne.

Trei ofițeri ai DGA, recompensați astăzi!

În contextul sărbătoririi Zilei Ministerului Afacerilor Interne, domnul Marian-Cătălin PREDOIU, Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Interne, a recompensat cu distincții angajați MAI care s-au remarcat în ultimul an pentru activitatea desfășurată.

Cu prilejul ceremoniei, care a avut loc astăzi, 17.07.2023, la sediul MAI, au fost acordate Embleme de onoare și Placheta de onoare pentru trei ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție.

Astfel, comisarului-șef de poliție MÎRZACU Marius, șeful Serviciului Anticorupție Argeș, i-a fost acordată Placheta de onoare a MAI.

De asemenea, pentru rezultatele obținute, comisar-șef de poliție DRĂGOI Cătălin și subcomisar de poliție ȘTEFĂNOIU Sorina, ambii din cadrul DGA, au primit Emblema de onoare a MAI.”, se arată în comunicat.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • om spune:

    In afara de faptul ca au mers la serviciu oare ce alte rezultate au avut stimabili politisti? Ne poate lamuri cineva?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90