930×122 CAPRA 5

scenarii

Trei școli importante din Pitești încep fizic activitatea, de luni

Trei școli importante din Pitești încep fizic activitatea, de luni.

Citiți și: Argeş: Se primesc cereri de înscriere la şcoală. Acte necesare pentru Clasa pregătitoare

Potrivit ultimelor actualizări în ceea ce privește procentul de vaccinare din unitățile de învățământ din Argeș, trei școli importante din Pitești vor intra de luni în scenariul verde, ceea ce presupune prezența fizică a elevilor în bănci.

Este vorba despre Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, fostă Nr 13; Școala Gimnazială Negru Vodă, fostă Nr.12, ambele din cartierul Trivale și Școala Gimnazială Ion Pillat, fostă Nr 3, din Centru.

Citiți și: ACUM: Hotărârea privind scenariile de începere a școlii

Toate cele trei unități de învățământ înregistrează acum un procent de peste 60% în ceea ce privește vaccinarea, drept pentru care au trecut din scenariul 2 (online) în scenariul 1.

Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân înregistrează astăzi un procent de vaccinare de 61.4%, Școala Gimnazială Negru Vodă are un procent de vaccinare de 61.36%, în timp ce Școala Gimnazială Ion Pillat înregistrează un procent de 66.6%.

Reamintim că, principalul criteriu de stabilire a scenariilor în care unitățile de învățământ funcționează depinde de procentul de vaccinare înregistrat în școli. Astfel, școlile cu un procent de vaccinare de peste 60% funcționează fizic, în timp ce unitățile de învățământ cu procente de vaccinare sub acest prag funcționează în online.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90