930×122 CAPRA 5

viteza excesiva

Trei șoferi vitezomani au rămas pietoni pe DN 73

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

În ziua de 24 octombrie, trei șoferi vitezomani au rămas pietoni pe DN 73 după ce au fost surprinși conducând cu viteză excesivă.

Astfel, în cursul zilei de duminică, 24 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani, din Cetățeni, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h.

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

De asemenea, în decursul aceleiași zile, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, de această dată o femeie, în vârstă de 41 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Tot pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, un alt bărbat de 46 de ani, din Pitești, a fost surprins de aparatul RADAR conducând cu viteza de 133 km/h.

Cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90