930×122 POSADA 5

viteza excesiva

Trei șoferi vitezomani au rămas pietoni pe DN 73

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: La 22 de ani, zmeu pe șosea. Prins cu 175 km/h în localitate

În ziua de 24 octombrie, trei șoferi vitezomani au rămas pietoni pe DN 73 după ce au fost surprinși conducând cu viteză excesivă.

Astfel, în cursul zilei de duminică, 24 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani, din Cetățeni, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h.

Citiți și: Pericol pe șoselele din Argeș! Au apăsat pedala de accelerație fără rețineri

De asemenea, în decursul aceleiași zile, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, de această dată o femeie, în vârstă de 41 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Tot pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, un alt bărbat de 46 de ani, din Pitești, a fost surprins de aparatul RADAR conducând cu viteza de 133 km/h.

Cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Foto principal: descriptiv

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3